Produse si Servicii oferite

Folie de protectie solara si antiefractie

Foliile de protectie solara sunt folii special dedicate controlului luminii solare la interfata fereastra/spatiu interior. Acestea au ca principala caracteristica reflexia razelor solare, utilizarea lor avand ca efect atat beneficiul cresterii confortului in cladiri, cat si o substantiala economie energetica si protejarea degradarii obiectelor ce compun spatiul interior.

Fie ca sunt argintii, aurii, clare, fumurii sau neutre, rezistente la abraziune si cu dublura, foliile reduc caldura excesiva pe timpul verii si impiedica pierderea acesteia pe timpul iernii.

Prelungesc durata de viata a mobilierului si tapiseriilor din interior si au rol de protectie in cazul spargerii accidentale a ferestrei( impiedica imprastierea cioburilor, protejand persoanele care se afla in apropiere)

Foliile de protectie solara aduc ca beneficiu suplimentar un plus de intimitate spatiilor fara a impiedica vizibilitatea din interior spre exterior, pe timpul zilei. Foliile antiefractie pot fi simple sau cu rol dublu antiefractie si protectie solara. Printre avantajele folosirii acestor folii pot fi enumerate: protectia impotriva vandalismului, intarzierea prin efractiune, plus de rezistenta in cazul intemperiilor si a exploziilor provocate de eventualele atacuri teroriste.

Va puteti baza pe aceste folii. Veti fi in siguranta deplina zi si noapte!

Durabilitate: foliile isi mentin proprietatile fara a se crapa, fisura, delamina sau exfolia pentru o perioada de pana la 10 ani.

Foliile antiefractie se fabrica cu diferite grosimi 4,7,8,12 si 15 Mil ( 1Mil= 1Inch/ 1000) pentru a raspunde la diferite nivele de securitate. Se livreaza in suluri cu latimi de 1524 mm. si au agrement tehnic.


Folie transparenta de siguranta si antiefractie

Proprietati optice si solare 4 Mil transparent 7 Mil transparent 8 Mil transparent 12 Mil transparent 15 Mil transparent
Lumina vizibila transmisa VLT 85% 85% 84% 83% 83%
Lumina vizibila reflectata VLR 11% 11% 10% 10% 10%
Respingerea radiatiilor UV 90% 90% 93% 96% 98%
Energia solara total reflectata 9% 10% 10% 11% 11%
Energia solara total transmisa 77% 76% 76% 74% 74%
Energia solara total absorbita 14% 14% 14% 15% 15%
Coeficient de umbrire 0.93 0.91 0.92 0.90 0.90
Energie solara total respinsa 19% 20% 20% 23% 22%


Folie solara

Proprietati optice si solare Silver 20 Silver 35 Silver 50
Lumina vizibila transmisa VLT 17% 31% 46%
Lumina vizibila reflectata VLR 55% 42% 27%
Respingerea radiatiilor UV 99% 99% 95%
Energia solara total reflectata 52% 42% 29%
Energia solara total transmisa 14% 23% 33%
Energia solara total absorbita 34% 36% 38%
Coeficient de umbrire 0.27 0.37 0.50
Energie solara total respinsa 77% 67% 50%

Avem pe stoc folii de protectie solara de diferite nuante.

Folie autoadeziva care reflecta razele solare si permite patrunderea luminii in interior in proportie de: 5%, 25%,38%, 50%. Pot fi de culoare neagra, neutru sau cenusiu-deschis, cu suprafata rezistenta la abraziune si dublura.

Nu distorsioneaza transmisiile prin satelit, reducand caldura excesiva pe timpul verii in proportie de minim 26%. Are o aparenta neagra-cenusie din interior spre exterior cu o claritate optica superioara si este rezistenta la zgariere.

Prin aplicarea folilor pe geamurile laterale spate si luneta, masina are un aspect mai deosebit si protejeaza obiectele uitate. Protejeaza interiorul masinii prin reducerea cu 99% a patrunderii razelor ultraviolete in interior. Creste siguranta avand rol de protectie impotriva imprastierii cioburilor in cazul spargerii.

Nu isi modifica culoarea (stabila din punct de vedere al culorii)

Se aplica pe interiorul gemurilor masinii (laterale, spate si luneta)

Foliile de Protectie Solara Auto sunt omologate de catre Registrul Auto Roman

Foliile mate sunt solutia practica pentru a spori functionalitatea si aspectul sticlei in medii comerciale si rezidentiale. Fie pentru a asigura intimidate sau pentru a contura un spatiu, fie pentru a ascunde aspecte neplacute sau pentru a furniza un impact grafic ,adaugarea decoratiei subtile a filmului mat este solutia eficienta.

Foliile mate pot fi de asemenea utilizate pentru a produce un efect indraznet. Accentele grafice, logo-urile, siglele companiei pot fi create simplu si eficient, folosind plottere sau executate cu mana libera.

Foliile mate sunt disponibile in culoarile: alb, maro sau albastru. Aceasta solutie multifunctionala este recomandata pentru intimitate si siguranta personala.

Foliile mate asigura:

* Alternativa economica eficienta pentru sticla sablata

* Intimitate

* Lumina difuza

* Posibilitati grafice

* Camuflaj

* Siguranta sportia

Ideale pentru:

* Birouri si clinici

* Camere de conferinte

* Baie

* Coridoare

* Usi

* Logo-uri

Avem pe stoc 24 de modele diferite.

Pentru inscriptionarea autoturismelor si a vitrinelor folosim folia vinilica autoadeziva cu finisare mata sau lucioasa. Este o folie care permite o aplicare facila chiar si pe cele mai sensibile suprafete. Folia poate fi cu usurinta decupata sau laminata. Aceasta este deosebit de rezistenta, pastrandu-si calitatile chiar si in conditii vitrege de mediu.

Aplicatii: decorari exterioare pe vitrine, trenuri, avioane, vapoare, mijloace de transport in comun, autoturisme etc.